Народне кухиње

Хуманитарна помоћ за народне кухиње од Владе Војводине и Покрајинског секретаријата за високо образовање и научноистраживачку делатност

На иницијативу Владе Војводине и њеног председника г.Мировића и покрајинског Секретара за високо образовање и научноистраживачку делатност  г.Милошевића  обезбеђена је и транспортована хуманитарна помоћ за народне кухиње на Косову и Метохији.

Донација се састоји  од брашна, пиринча, пасуља, тестенина, зачина, конзервисане хране, средства за хигијену,  мушке и женске обуће, вунене ћебади.  Око 42,2 тоне разноврсне, богате донације, изузетно значајне за несметано функционисање народних кухиња.

Најсрдачније се захваљујемо организаторима, донаторима и свима који су на било који начин помогли ову племениту добротворну акцију којом су унели мир, спокој и радост у наше народне кухиње. Изузетно нам је драго и поносни смо на дугогодишњу успешну сарадњу са Владом Војводине и Покрајинским секретаријатом за високо образовање и научноистраживачку делатност који редовно изражавају своју солидарност , шаљу помоћ и подршку  свом народу у јужној Покрајини, а нама указују огромно поверење и част.

 

Подели на мрежама

2 Comments

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *