Народне кухиње

Хуманитарна организација “Сви за Космет” из Београда наставља са редовним акцијама пружањем помоћи свом народу на Косову и Метохији

Хуманитарна организација “Сви за Космет” из Београда предходних година је један од великих пријатеља наше организације на које увек можемо да рачунамо, верујемо и ослонимо се. Својим редовним хуманитарним акцијама потврђују и показају своју љубав и пружају подршку свом народу на Косову и Метохији.

На хуманитарном турниру “Играј за Космет” одржаном у Скопљу прикупљен је новац који је усмерен  петочланој породици Милић из Прековца за постављање изолације на кући. Донацијом од 143.000,00 динара купљен је потребан материјал и изведени радови.

На хуманитарној културној вечери “Песмо за Космет” одржаном у Линцу – Аустрији такође су прикупљена новчана средства. Износ од 203.000,00 динара искоришћен је за набавку потребних намирница за народне кухиње тачније 583кг пасуља и 599л уља.

Срдачно се захваљујемо и честитамо свим члановима организације “Сви за Космет” на великом ангажовању, труду, пожртвованости који свакодневно улажу и кроз своје акције редовно реализују.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *