Народне кухиње

Хуманитарна организација “Радости моја” обрадовала малишане на Косову и Метохији

Чланови хуманитарна организације “Радости моја” из Штутгарта боравили су на Косову и Метохији уочи Св.Саве и том приликом реализовали своју хуманитарну акцију.

Своју традиционалну посету искористили су како би обрадовали  малишане из различитих крајева и посетили наше светиње.

У склопу своје акције обезбедили су зимске јакне и топлу обућу за 53 деце, који су нажалост зиму дочекали неспремни. Већина ове деце живи у брдским пределима, где су зиме најчешће јако хладне, што додатно повећава значај ове прелепе донације. Велики број ове деце ретко добија нову одећу и обућу, углавном то наслеђују једни од других или чекају поделу половне гардеробе. Нове јакне и чизме су изазвале огромне емоције код све деце која су примила помоћ, поред широких осмеха, препретали су се погледи захвалности, среће и одушевљења.

Приликом посете метохијским селима, дељени су слатки пакетићи свој деци.

Хуманитарна организација “Радости моја” годинама уназад подржава рад народних кухиња и користи сваку прилику да помогне. Током посете, за потребе народних кухиња уплаћено је 1500 евра, док су новчана средства у износу од 1595 евра уплаћена на име једнократне помоћи породицама, која ће накнадно бити подељена.

Изражавамо велику захвалност свим члановима ове организације, који су својом посетом унели радост у многе домове и обрадовали велики број малишана. Хвала Вам !!!

Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (1) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (2) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (5) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (6) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (8) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (10) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (11) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (12) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (14) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (15) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (18) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (20) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (21) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (23) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (25) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (28) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (29) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (31) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (32) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (34) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (36) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (37) Donacija Radosti Moja jakne i cizme za decu (39) IMG-0a859c143733f1724f0994e6ed6f7266-V IMG-86c5d9e6273f2ff2ce69f29dbdc9bff4-V IMG-be913d5c431522688a25987503fedd4e-V

 

 

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *