Народне кухиње

Хуманитарна акција организације „Сви за Космет“ и КК Партизана из Београда

Хуманитарна акција која је протеклих дана организована од стране хуманитарне организације „Сви за Космет“ из Београда, а којој се срдачно прикључио и Кошаркашки Клуб Партизан, омогућила је прикупљање средстава за набавку половне машине под називом „Виљушкар“ за олакашни рад Народних кухиња на Косову и Метохији.

Машина „Виљушкар“ била је преко потребна Народним кухињама како би се олакшао транспорт робе, лакши товар и слично, што би у много чему убрзао и унапредио рад кухиња. А како је хуманитарна организација „Сви за Космет“ увек упозната са потребама кухиња и годинама великодушно излази у сусрет и помаже у складу са својим могућностима, тако је било и овога пута. Обрадовала нас је вест да се овој акцији прикључио КК Партизан, што нам је дало додатну мотивацију и подстрек да наставимо још посвећеније са радом.

Напоран рад и труд који се свакодневно улаже ублажи се сваки пут када наши драги доброчинитељи прискоче у помоћ. Поред доброчинства, пружају нам јако битне речи утехе и охрабрења, руку пријатељства, и тако бивају битан ослонац у нашем раду.

Са сваким новим добрим делом ми смо корак ближе циљу. Хвала Вам што то чинимо заједно!

Подели на мрежама

One Comment

  1. Pingback/Trackback
    March 27, 2020 at 8:52 pm

    Виљушкар за Народне кухиње - СЗКИзвештаји

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *