Народне кухиње

У склопу празничне акције Х.О. Сви за Космет помогнуте и народне кухиње

Хуманитарна организација “Сви за Космет” годинама уназад редовно посећује и помаже породицама са Косова и Метохије, као и народне кухиње. У току своје празничне акције у којој су обрадовали хиљаде малишана са ових простора, није изостала помоћ ни за народне кухиње тачније за фарме у оквиру наше Добротворне организације.

Донацијом од 384.000,00 динара помогли су куповину 24 тоне кукуруза и тиме обезбедили потребне залихе  сточне хране за наредни период.

Х.О. “Сви за Космет” и њихову празничну акцију подржали су грађани из 27 градова из Србије, Црне Горе, Републике Српске и  Хрватске.

Током предходног месеца, Х.О. ” Сви за Космет” обезбедила је донацију и за опремање купатила породици Стојановић из Зебинца. Млади брачни пар, који је недавно добио принову, живели су у тешким условима, без купатила. На радост свих нас, купатило је опремљено потребним елементима и ускоро се очекује завршетак радова.

Срдачно се захваљујемо пријатељима из организације “Сви за Космет” на великој и потпуној подршци, успешној сарадњи коју одржавамо свих ових година.

 

Подели на мрежама

One Comment

  1. Pingback/Trackback
    March 1, 2019 at 5:16 pm

    У СКЛОПУ ПРАЗНИЧНЕ АКЦИЈЕ Х.О. СВИ ЗА КОСМЕТ ПОМОГНУТЕ И НАРОДНЕ КУХИЊЕ – СЗКИзвештаји

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *