Народне кухиње

Успешно набављена сточна храна за предстојећу зиму

Крај лета је традиционално време када се припремају залихе сточне хране за хладне дане који долазе. Како не бисмо страховали да би нам то могло изостати, и како бисмо избегли алармантну ситуацију, на наш апел по питању ове врсте помоћи, одазвали су се наши пре свега пријатељи, велики хуманитарци и дародавци.

Хуманитарна организација „Срби за Србе“ , Хуманитарна организација „Сви за Космет“, Фондација Делије, Хуманитарна Хришћанска заједница „Радости моја“ из Штутгарта и Србска Братска помоћ из Торонта храбро су иступили и у складу са својим могућностима обезбедили набавку сточне хране за потребе фарми које ДО Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“ успешно води.

Сви пројекти покренути у циљу самоодрживости Народних кухиња су од изузетне важности. И зато нити један не сме бити занемарен. Они пружају приносе и приходе које користимо циклично у раду и тако остварујемо континуиран, беспрекидан рад.

У многим безизлазним ситуацијама, дивни људи поменутих организација и удружења помогли су без питања. Апсолутно схватајући наш рад, а првенствено животну ситуацију преосталог српског живља на просторима Косова и Метохије, пружају своју руку помоћи и подршке и уз заједничко делање уздигнемо се изнад сваке тешке ситуације.

Нашим драгим донаторима желимо свако добро! Да им драги Бог добрим одговори на свако добро учињено, да нижу успехе и подвиге који резултирају радошћу и благостањем.

Подели на мрежама

One Comment

  1. Pingback/Trackback
    September 5, 2020 at 10:49 pm

    Сено за народне кухиње на КиМ – Сви за Космет

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *