Народне кухиње

Удружени можемо све!

 

Хуманитарна организација под називом „Срби за Србе“, потом организације „Сви за Космет“ , Фондација Делије, “Стара Рашка“, као и Млекара Шабац удруженим снагама успешно су спровели акцију – Храна за север!

Након позитивног одговора на позив за помоћ, на новоотвореним пунктовима у местима Лепосавић и Бањској, на северу Космета, пристигла је помоћ у виду разноврсних намирница попут: шећера, макарона, пасуља, пиринча, месних нарезака и осталог. Али је исто тако пристигла и новчана помоћ организације „Стара Рашка“ у вредности од 75.000,00 дин  и која ће уз сарадњу са ХО „Срби за Србе“ бити утрошена на куповину памперса, кашица и остале хране за бебе. Том приликом ова помоћ ће се распоредити у свим здравстевним центрима на северу Космета, али и свуда где буде било неопходно. Истичемо и донацију Млекаре Шабац у виду 2т и 400 литара млека, која је од изузетног значаја.

Мало је речи које би описале огроман значај у овој помоћи чије су руке ових вредних организација спровеле у дело. Нама не преостаје ништа друго него да упутимо срдачно хвала овим дивним људима који не престају да нам враћају осмех на лице посебно у нама тешким данима. Ваша вера, ваша добра воља и дела, наши су разлози за даљу борбу! Хвала!

Подели на мрежама

One Comment

  1. Pingback/Trackback
    August 20, 2019 at 7:34 pm

    Подела хране - удружени можемо све! - СЗКИзвештаји

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *