Народне кухиње

Удружени за Ристиће

Београдска хуманитарна организација „Сви за Космет“ и Удружење Србско Сабрање Баштионик, из Бањалуке, заједничким снагама успели су да обезбеде неопходан грађевински материјал за реконструкцију куће породици Ристић из места Јањина Вода на Косову и Метохији.

Српски народ је од давнина красила слога, и само удружени остварујемо узвишене циљеве. Када се заједно боримо и залажемо, онда можемо да очекујемо и добар резултат. Ова прича само је доказ више, како се за праведан циљ вреди борити, сложити и здружити.

На радост породице Ристић, и свих нас који смо сведочили овој великодушној помоћи, обезбеђен је неопходан грађевински материјал који ће омогућити наставак радова на кући поменуте породице. Ристићи су само у низу многобројних породица којима је помоћ преко потребна, и зато је њихова радост у овим тренуцима када свим срцем прихватају ову подршку и помоћ велика.

Захваљујемо свима који су учествовали у обезбеђивању ове помоћи. Добра и велика срца ових људи са сваком новом подршком коју пруже бивају још већа, и то Господ препознаје, зато за њих имамо само топле речи неизмерне захвалности.

Нека Вас небо награди за све!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *