Народне кухиње

С љубављу за угрожене породице на КиМ

Добротвори широм Београда, и ван граница Државе Србије, ујединили су се и још једном традиционално око протеклих Божићних празника прикупили новчана средства како би помогли угрожене са територије Косова и Метохије.

Међу помогнутим породицама су се овога пута нашле: породица Денић из Страже, породица Сентић из места Броћанац, породица Лукић из Броћанца такође, породица Милић из Скуланева, Богићевићи из Грачанице, Јоргићи из Грачанице такође, Тасићи из места Бољевце, Рајковићи из Горње Гуштерице, Крстићи из Горње Гуштерице и породица Крстић из Доње Гуштерице, Живковићи из Гуштерице, и породица Миладиновић из Грачанице.

Добри људи већ дуги низ година дају значајну подршку својој браћи и сестрама са ових простора, и то је нешто што нас све радује и испуњава. Насмејана лица и спокојство тада одјекну Косметом, а ми бивамо радосни што смо у прилици да томе сведочимо.

Ово је свакако прилика да се свима који су узели учешће у прикупљању овог добротворног прилога, од свег срца захвалимо, да истакнемо да је ово битно и важно свима нама, и да нас неизмерно радује то што удружени пишемо ове дивне хумане приче.

Нека Господ буде уз све Вас и нека Вам добро донесе!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *