Народне кухиње

СРБИ ЗА СРБЕ

Београдска хуманитарна организација под називом „Срби за Србе“ небројано пута је помоћ упућивала на просторе Косова и Метохије. То је чинила како за рад Народних кухиња, тако и за сву угрожену браћу и сестре којима је помоћ била преко потребна и који од ње зависе. Припремљена помоћ планирана је још око Божићних празника, а како је успешно реализована у протеклом периоду, поносно истичемо чак 15 породица којима су „Срби за Србе“ унели радост у дом.

Сви чланови ове организације су максимално посвећени, радни вредни и предани свом послу. И како то чине пуним срцем сваки исход бива још успешнији. Не само да своју организацију представљају успешно, већ остављају простора свима нама са којима сарађују да поносно истичемо заједнички рад.

Помоћ је пристигла на 15 адреса, за: породицу Арсић из Грачанице, породицу Арсић из Врбовца, Цветковић из Страже, Јовић из места Мочаре, Микић из Сушице, Мирковић из Н. Бадовца, Младеновић из Доње Гуштерице, породици Николић из Грачанице, Ристићима из Ливађа, Савић из Горњег Ливоча, Савићима из места Извор, породици Живић из Добротина, Стојковић из Кусца, Трајковић из Понеша, и другој породици Живић из Добротина. Породице су помогнуте према потребама, у куповини покућства, беле технике, грађевинског материјала или ПВЦ столарије.

Када смо почели заједно да спроводимо хумане акције нисмо ни слутили колико добрих исхода и резултата доносе, данас смо пресрећни што су нам баш ови млади људи пријатељи на које можемо да се ослонимо када је тешко. Неизвесност и страх владају ових дана, борба се проширила на више фронтова, али ми удружени побећујемо сваког дана, када год помогнемо, упутимо лепу реч и покажемо љубав.

Драга браћо и сестре, појединачно смо слаби и саломиви, али када смо сложни пораз није опција. Хвала Вам, добри наши, уз Вас смо јачи, бољи, напреднији. Уз Вас растемо и јачамо спремни да наставимо да помажемо увек и свуда где је потребно. Господ види, Господ зна!

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *