Народне кухиње

„Сви за Космет“ обрадовали породицу Јовановић из Бабиног моста

Тежак живот породице Јовановић из места Бабин мост на Косову и Метохији, олакшан је након срдачне помоћи доброчинитеља из организације „Сви за Космет“.

Четворочлана породица своју свакодневницу подноси храбро, након што је најстарији члан, а уједно и глава куће, остао без једног бубрега и у обавези је да три пута недељно иде на дијализу, и то у Клиничком центру у Косовској Митровици. Трошкови су велики, а његова могућност да своју породицу усправи на ноге је ограничена. Из тих разлога, драги доброчинитељи поменуте организације пристижу у помоћ и донирају 118.000,00 динара како би им олакшали и пружили подршку у даљем опстанку на овим просторима.

Том донацијом је омогућена дренажа, постављен тротоар око куће, постављени су олуци, и купљени су електрични шпорет и фрижидер.

Хвала свим члановима ове организације на успешно спроведеној акцији, на великој вољи која им помаже да искажу своју доброту, на љубави према свом народу ма где се он налазио. Нашу свакодневну борбу ојачавате својим добрим делима.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *