Народне кухиње

„Сви за Космет“ из Србије и „Млади за Космет“ из Црне Горе уједињени за КиМ

Хуманитарна организација „Сви за Космет“ из Београда и хуманитарна организација „Млади за Космет“ из Подгорице, заједно су учинили да фарме стоке које раде и функционишу под окриљем Епархијске добротворне организације „Мајка девет Југовића“ добију неопходну помоћ у набавци 23т потребног кукуруза.

Вишегодишња помоћ коју свесрдно добијамо од поменутих организација, јако је битна за сваки наш напредак и усавршавање у раду. Самоодрживи пројекти који функционишу веома добро и дају добар допринос, захтевају и добру бригу и одржвање, како би што више напредовали. Да није наших добротвора који нам у томе несебично помажу, ми данас не бисмо могли да се похвалимо узлазном лествицом коју прате наши добро осмишљени и, захваљујући добрим људима, реализовани пројекти.

Ово је свакако прилика да се драгим доброчинитељима из свег срца захвалимо, да им упутимо неизмерну захвалност што су постојани, и што испуњавају своја дата обећања, а пре свега да се захвалимо Господу, што нам је њих као сараднике и пријатеље поставио на животни пут.

Подели на мрежама

One Comment

  1. Pingback/Trackback
    March 27, 2020 at 9:02 pm

    Сви за Космет и Млади за Космет набавили кукуруз за Народне кухиње - СЗКИзвештаји

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *