Народне кухиње

СВИ ЗА КОСМЕТ – богатији Васкршњи ручак за кориснике

Београдска хуманитарна организација под називом „Сви за Космет“ покренула је хуманитарну акцију за прикупљање новчаних прилога названу „Месо за Народне кухиње на Косову и Метохији“, и то у Немачкој, на Светосавским прославама у црквама у Диселдорфу и Дортмунду.

Захваљујући добром одзиву прикупљено је 1.800,00 евра која су преусмерена на рачун Народних кухиња управо за набавку неопходног меса. Куповином прасади од локалних сељака, месо је набављено и биће употребљено за предстојећи Васкршњи ручак, када ће тај оброк бити богатији да би се уприличило обележавање празника.

Брига о страдалном народу на просторима Косова и Метохије узвишена је ствар. То је љубав, разумевање, емпатија, свест; то је доброта душе и одлика великих људи. Неизмерно и велико хвала свима који су узели учешће у прикупљању овог прилога, а посебну захвалност дугујемо хуманитарној организацији „Сви за Космет“ која већ годинама показују да нема тих препрека за добро дело.

Сигурни смо да ће Васкршњи ручак обрадовати кориснике, јер њима је важно сазнање да неко увек брине о њима, да их се сети и подржава, и то им бива милија храна јер храни душу.

Хуманитарна организација „Мајка девет Југовића“ упућује велику захвалност нашим доброчинитељима за показану бригу и разумевање, посебно у овим тешким временима која су нас задесила. Нека Господ буде уз све Вас!

Подели на мрежама

2 Comments

  1. Pingback/Trackback
    April 3, 2020 at 12:21 pm

    Народним кухињама1.800 евра за набавку меса - СЗКИзвештаји

  2. Pingback/Trackback
    April 13, 2020 at 8:30 pm

    Народним кухињама 1.800 евра за набавку меса – Svi Za Kosmet

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *