Народне кухиње

Руска хуманитарна мисија на Балкану помоћ упутила угроженима на КиМ

У акцији која је спроведена у протеклом периоду, помогнуто је 300 социјално угрожених породица са Косова и Метохије, а помоћ су добили у виду пакета који је сачињен од основних животних намирница за свакодневне потребе, и то захваљујући Руској хуманитарној мисији на Балкану, која је у сарадњи са нашом добротворном организацијом успешно реализовала спровођење ове акције.

Страдално српско живље на Космету одавно живи и преживљава у јако суровим условима и суочавању са бројним проблемима. Свака помоћ која пристигне од стране добрих људи и добротвора широм наше земље и ван њених граница, велика је пре свега морална подршка за сироти народ који и данас страхује да неће имати комад хлеба за своје најближе.

Живот у нади и веровању да ће једнога дана бити боље на овим просторима, једино поткрепљују доброчинитељи који своју браћу и сестре не препуштају забораву. Напротив, када то услови и могућности дозволе, неретко се одазову да помоћ упуте баш на Космет.

Захваљујући добром и хуманом делу од стране Руске хуманитарне мисије, обрадовано је 300 породица које ће за неки наредни период имати основне и неопходне намирнице за своје домове.

Овим путем исказујемо велику и неизмерну захвалност на овој успешној акцији, јер је пре свега дошла од срца и тиме измамила осмехе сиротог српског живља како најстаријих тако и најмлађих.

Хвала Вам добри људи, што сте својом великодушношћу и саосећањем пружили увек потребну помоћ и подршку за све оне који своје вековно огњиште не напуштају.

Нека Вам се добрим врати!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *