Народне кухиње

Рад Народних кухиња на КиМ помогнут у набавци пољопривредних машина

Међународно православно хришћанско добротворно друштво, под скраћеницом IOCC, још једном излази у сурет раду Народних кухиња и помаже тамо где ја тренутно најнеопходније, а то је пољопривредни рад.

Народне кухиње на КиМ као водећи пројекат у успостављању самоодрживости кухиња виде Пољопривредно добро, зато је од велике важности да тај домен увек буде у фази напредовања, усавршавања и самог олакшавања рада.

Поменуто друштво годинама пружа неопходну подршку нашој организацији, имајући разумевања за настале потребе, па је тако било и овога пута. Великодушна новчана донација, у висини од 10.000,00 долара омогућила је набавку следећих машина: ротациона косачица, дворедни берач кромпира, сакупљач сена, и две утоварне кашике.

Колики је значај донације огледа се у томе што је било потребно обезбедити чак четири врсте машина, и захваљујући нашим донаторима у томе смо и успели.

Овом приликом упућујемо велико и неизмерно хвала, желећи да се нашим дародавцима свако добро врати, и да наставе са успешним пословањем. Хвала што нас не препуштате забораву и што нас охрабрујете у остварењу наших циљева.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *