Народне кухиње

Радост у домовима породица Перић и Ђокић

Још једном су добротвори хуманитарне организације из Београда „Сви за Космет“, као и организације “Млади за Космет” из Подгорице, показали са колико пожртвованости и великодушности оправдавају назив својих организација. Помоћ коју су овога пута пружили за наш народ отишла је у домове породице Перић из села Зебинце и породице Ђокић из села Гризиме на Косову и Метохији.

Новчаним донацијама омогућили су куповину покућства за Ђокиће и изградњу купатила за Периће.”Млади за Космет” су средства за ову донацију прикупили на организованом спортском турниру, где су добри људи, сваки у својим могућностима, пружили по хумани прилог. Радост коју је ова помоћ донела немерљива је, и једино нам изрази лица помогнутих породица говоре колика је њихова захвалност доброчинитељима који нас не заборављају и који корачају са нама у нове свакодневне победе.

Добротворна организација Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“ има велику част да сарађује са оваквим људима и да се из једне такве сарадње изроде добра дела попут овог. У тешким и суморним данима који споро пролазе, донети овакву срећу од круцијалног је значаја за остајање на просторима Космета. Када се мале радости нижу оне се накупе у велику победу.

Пред нама се можда простире дуга цеста са још много скривених проблема, али уз подршку драгих нам пријатеља, ми им храбро идемо у сусрет. Хвала Вам на томе!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *