Народне кухиње

Пуно воље за помоћ свом народу

Србско Сабрање Баштионик, удружење из Бањалуке, дугогодишњи је дародавац и пријатељ наше организације. Са пуно воље и жара да и овога пута помогну, прикупили су 5.000,00 евра помоћи која је адресирана и намењена за страдалнике али и за Народне кухиње на Косову и Метохији.

Јака воља, безрезервно поверење и дубоко саосећање, само су неке од врлина које красе ове драге људе. Раме уз раме са нама и свим преосталим Србима на КиМ бране вековно огњиште српства.

Помоћ коју су упутили унела је радост међу чак четири породице, док је један део новца омогућио и кухињама да пред хладне дане који долазе набаве неопходне намирнице за припрему оброка бројним корисницима.

Међу обрадованима нашле су се следеће породице: Трајковић из Новог Бадовца, Симићи из места Бољевце, Стојановић и Димић из Прековца.

Дуги низ година, ови добри људи, труде се да уз нашу помоћ прикупе што више података о породицама којима је помоћ преко потребна, а онда удружени и са пуно труда прикупе одређена средства за помоћ сиротанима.

Колико је наша организација захвална, а посебно помогнуте породице, речи не могу да опишу, па ћемо им уз добре жеље и молитве показати да смо изузетно поносни на ово пријатељство и сарадњу, и да нам је посебно драго када помоћ стигне од оних који су и сами једном од ње зависили. Доброта је заразна! Хвала Вам!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *