Народне кухиње

Проширење Фарме крава захваљујући француској хуманитарној организацији „Солидарност за Косово“

Француска хуманитарна организација „Солидарност за Косово“ коју успешно предводи човекољубац и хуманиста Арно Гујон, одлучује да због одличног функционисања и рада, Фарма крава, један од успешних пројеката наше добротворне организације, заслужује проширење.

Комплетно опремање овог објекта управо је обезбеђено од стране поменуте организације у вредносном износу од 65.000 e. Фарма је проширена за још 21 место, што је од изузетног значаја како за наставак рада тако и за његово побољшање. Захваљујући овом великом добронаменском чину, рад наше организације биће итекако побољшан и олакшан, а добијање млечних производа које нам Фарма крава обезбеђује допуниће залихе намирница за потребе народних кухиња. Проширени објекат ће допринети проширењу стада и капацитета.

Свакодневно обезбеђивање хране за преко 2000 људи тежак је посао. Али, наша велика вера и љубав за оном коју зовемо светом земљом, преноси се и на добротворе који се неретко одазову да помогну да у овој борби истрајемо.

Х.О. „Солидарност за Косово“ битан је ослонац у нашем раду. Онда када клонемо и када нас невоље и препреке у раду оборе, ту су наши дивни пријатељи да нам пруже руку подршке и издигну из таквих ситуација.

Изузетна нам је част да имамо прилике да негујемо ово пријатељство двеју организација, а производ овог дружења јесте ојачана нада у сигурну будућност на овим просторима за коју се дуги низ година залажемо.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *