Народне кухиње

Православно братство „Ђурђевац“ из Будве помоћ упутило народним кухињама али и угроженима са Косова и Метохије

Православно братство „Ђурђевац“ из Будве донирало је 2.300,00 евра за помоћ народним кухињама али и угроженим породицама на Косову и Метохији. Захваљујући овој донацији помогнуте су три породице: породица Антић из места Ајновце, породица Ивковић из Страже и породица Стојковић из села Горње Кусце, и такође су обезбеђене неопходне намирнице за народне кухиње.

Велика је наша захвалност као организације и захвалност помогнутих породица коју дугујемо овим дивним људима. Указали су нам поверење, разумевање и саосећајност и несебично упутили увек потребну помоћ.

Прехрањивање преко 2000 социјално угрожених лица је наша свакодневна слика, и управо захваљујући донацијама добрих људи, ми смо у прилици да припремамо топле оброке за бројне кориснике кухиња. И после 20 година, и даље се суочавајући са бројним проблемима, ми не губимо наду, и уз свесрдну помоћ донатора и добротвора имамо простора да верујемо да ћемо једнога дана изградити бољу будућност за нашу децу.

Овим путем желимо да се захвалимо овим дивним људима што су нас испунили радошћу и пружили руку пријатељства. Наш останак и опстанак на вековном огњишту је наша заједничка борба. Хвала Вам што сте наши саборци!

Подели на мрежама

One Comment

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *