Народне кухиње

Породица Ивковић из села Стража радосно пригрлила нови дом

Организација „Сви за Космет“ већ годинама помаже наш рад и активно учествује у помагању како народних кухиња тако и породицама којима је помоћ преко потребна. Овога пута своју свесрдну помоћ упутили су породици Ивковић из села Стража, тако што су им донацијом у вредности од 213.000,00 динара омогућили куповину и уградњу столарије како би њихов дом изгледао потпуно.

Овом донацијом је Ивковићима данас омогућен безбедан раст њихове деце, топлији дом и пружене им је могућност да наставе борбу за останак на свом огњишту.

Поменута породица није крила своју неизмерну срећу и захвалност, најстарији чланови породице, бака и дека, говоре да се после ове помоћи осећају спокојније и сигурније, док су се најмлађи све време осмехивали посматрајући своју дорађену кућу.

Ово је само једна у низу акција спроведена од стране учесника организације „Сви за Космет“, годинама нам пружају ветар у леђа, па се унапред радујемо нашој будућој сарадњи и у име породице Ивковић, али и у име наше организације, упућујемо топло хвала на свему што је урађено.

Добри људи и добра дела темељ су нашег постојања. Хвала Вам!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *