Народне кухиње

Помоћ у замени дотрајалог инвентара и беле технике за Народне кухиње на КиМ од стране Х.О. „Сви за Космет“

Помоћ у опремању Народне кухиње по питању дотрајалог инвентара и беле технике великодушно је пристигла од стране хуманитарне организације „Сви за Космет“, дугогодишњих пријатеља и доброчинитеља. Издвојена је новчана донација која је покрила трошкове у замени дотрајалог инвентара и већ старе и нефункционалне беле технике, што је било потребно и неопходно заменити како би рад и функционалност били бољи и ефикаснији.

Поменута хуманитарна организација је дуги низ година уз нас, бивајући нам јак ослонац и мотивација у свему што радимо. Њихова подршка нам није изостајала ни када је било најтеже, па су нам такве извојеване битке још драже и покрећу нас на још преданији рад.

Ово је прилика када исказујемо велико и неизмерно хвала, чију величину речи не могу да опишу. Ови добри људи показали су нам у више наврата да само сложно постижемо најбоље и најпродуктивније резултате, и што је јако важно подсећају нас да нисмо сами нити заборављени, и да ћемо заједно трајати у овој борби колико год да потраје.

Нека их Господ чува и награди!

Подели на мрежама

One Comment

  1. Pingback/Trackback
    June 23, 2020 at 11:12 am

    Инвентар и бела техника за Народне кухиње – Сви за Космет

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *