Народне кухиње

Помоћ породици Васић од Фондације Делије

Породици Васић из Лепосавића у протеклом периоду у помоћ је прискочио велики број добротвора пружајући подршку свако у складу са својим могућностима. Међу њима, нашли су се и драги нам људи из Фондације Делије Београд.

Они су овога пута помогли Васиће у донирању једнократне помоћи у висини од 23.600,00 динара, и тако им пружили прилику да овим средствима располажу сами у оно што им је тог тренутка најнеопходније.

Дивни људи из поменуте фондације пуно пута до сада су своју љубав и разумевање показали, несебично упутивши помоћ на свете просторе Косова и Метохије, пружајући тиме јако битну и важну подршку да наставимо даље и истрајемо у свом раду и циљевима. Помоћ је пристизала како за Народне кухиње тако и за бројне угрожене породице, па је ово свакако прилика да се у име наше организације и у име помогнуте породице Васић из свег срца захвалимо на свему што су за нас учинили.

Хвала Вам на подршци и пријатељству, нека Вам Господ доброга пружи, и нека Вас награди за свако добро дело у чијој реализацији сте учесник.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *