Народне кухиње

Помоћ народним кухињама на Космету пристигла из Италије

Италијанска организација под називом „Love revolution“ још једном срдачно излази у сусрет народним кухињама на Косову и Метохији, и донира средства у висини од 5.000е. Ова помоћ је од изузетног значаја, имајући у виду да је део новца утрошен за куповину намирница, тачније пасуља и бораније, док ће други део новца бити преусмерен ка реализацији пројекта под називом „Сушара“ у месту Извор.

Обезбеђене намирнице допуниле су залихе у централној народној кухињи у Прековцу. Свакодневна припрема хране за преко 2000 људи изискује и велику потрошњу, па нам овакве донације бивају од велике помоћи да будемо у прилици да увек обезбедимо нове намирнице како не бисмо дошли до ситуације да дневни оброк за кориснике изостане.

Представници Италијанске организације наводе да је за њих помоћ народним кухињама важна ствар, и да ће се трудити и у будуће да помажу онда када им могућности то дозволе.

Нама преостаје да се захвалимо свима који су учествовали у прикупљању ових средстава и свима који су успешно реализовали ову акцију. Нека добра дела наставе да красе наше драге доброчинитеље.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *