Народне кухиње

Помоћ за још три породице са КиМ омогућила Х.О. „Сви за Космет“

Још једна лепа вест пристигла је од стране хуманитарне организације „Сви за Космет“ која нам је омогућила да сведочимо помоћи и подршци за још три породице са ових страдалних простора. У питању су породица Максимовић из села Извор и породица Трајковић из Лапљег села, чија се помоћ огледа у набавци пластеника, и помоћ породици Максимовић из села Ајановце која је помоћ добила у набавци коза.

Радосна вест обрадовала је ове бројне породице и усрећила и нас, јер је поменута хуманитарна организација не само наш дугогодишњи пријатељ већ и дугогодишњи доброчинитељ који води бригу и о раду Народних кухиња и њеним потребама, али и о својој браћи и сестрама на овој светој земљи.

Како би имали бољи и пристојнији живот, и како би им побољшани услови омогућили напредак и да се самостално прехрањују и издржавају, побринула се Х.О. „Сви за Космет“ несебично показавши велику љубав, бригу и подршку за нашу јужну покрајину.

Овим кратким али срдачним текстом желимо указати велико поштовање и захвалност коју драгим донаторима упућујемо. Хвала Вам на свакодневном ангажовању и мислима које упућујете страдалном српском живљу, нема тих речи којима бисмо могли довољно да истакнемо ово добро дело, зато ћемо се молити драгом Господу да Вам свако добро донесе. Живи били, добри људи!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *