Народне кухиње

Помоћ за породицу Крчмаревић од Х.О. „Сви за Космет“

Још једна срдачна помоћ од стране Хуманитарне организације „Сви за Космет“ из Београда отишла је породици Крчмаревић из Врбовца на Косову и Метохији. Донација у виду новчаних средстава у вредности од 118.000,00 динара, намењена је за набавку материјала за поправку радионице ове поменуте породице.

Велика је и неописива радост Крчмаревића због ове помоћи, али и свих нас из организације, јер смо поносни што имамо за донаторе, а пре свега пријатеље, овакве људе. Јер се можемо ослонити на њих онда када је најтеже и када нам је помоћ преко потребна. Увек присутни и свесни ситуације у којој се налазимо па неретко и са пуно љубави упућују помоћ и материјалну и моралну, како би наш народ имао боље услове за живот и како би могао самостално да настави да се бори за добробит своје породице и ближњих. Српско живље са ових простора највише одржава вера и нада у доброту, а то је оно што нам добротвори годинама показују. Сложно и јединствено остварили смо много успеха и извојевали доста битака које ће нам бити покретач у данима који са собом буду доносили искушења.

Да бисмо изразили нашу захвалност није довољно једно хвала, али оно заиста долази од срца и препуно је топлине свих нас у организацији, а посебно породице Крчмаревић. Сада ће дека Момчило и син Далибор у поправљеној радионици боље и квалитетније обављати посао од којег су до сада имали добре приносе. Добри људи поменуте организације ојачали су вољу и веру и пружили неопходну снагу да Крчмаревићи наставе даље и граде бољу будућност.

            ВЕЛИКО ХВАЛА!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *