Народне кухиње

Помоћ за народне кухиње од РТВ Нови Сад

Веома важна донација за народне кухиње пристигла је од стране РТВ Нови Сад. Радио-телевизија Војводина помогла је рад кухиња на територији Косова и Метохије новчаном донацијом у висини од 350.000,00 динара. Пристигла донација била је значајна у обезбеђивању неопходних намирница, и то посних, пред сам почетак поста.

Добротвори широм наше земље, али и ван њених граница, веома срдачно, саосећајно и са великим разумевањем приступају помоћи народним кухињама како би њихов рад био неометан, и како сви они који се ту већ дуги низ година прехрањују, не би страховали да ће им оброк једнога дана изостати. Тешка је чињеница да је многим корисницима кухиња дневни оброк који добијају и једини оброк у току дана. Зато нас донације попут ових веома обрадују како би се припрема хране и хлеба наставила без икаквих трзаја.

Захваљујемо овим добрим људима што су помоћ упутили на ове страдалне просторе, пружајући нам неопходну подршку, а самим тим и мотивацију да будемо што истрајнији и успешнији у послу. Хвала Вам, добри људи, на томе!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *