Народне кухиње

Подршка у донацији лаптопова пристигла од Универзитета из Новог Сада уз подршку Покрајинске Владе и Секретаријата за високо образовање и науку

Захваљујући несебичној и увек присутној помоћи која је много пута од стране Универзитета из Новог Сада и Покрајинске Владе и Секретаријата за високо образовање и науку пристигла до наше јужне покрајине, и овога пута обрадовала нас је вест о донацији лаптопова који су распоређени на више адреса.

Безрезервна подршка наших донатора обезбедила је 10 лаптопова за Приштински Универзитет са привременим седиштем у Косовској Митровици, затим за Призренску Богословију 5, а два су пронашла своју намену као подршка раду Добротворне организације ЕУО-а Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“.

Колика је захвалност свих нас, не може се речима описати. Али, ми остајемо благонаклони према свакој помоћи и подршци упућеној од наших доброчонитеља. Борба за останак и опстанак на овим просторима је борба свих нас, и то нам ови добри људи изнова показују.

Изузетно поносни на ово заједништво и слогу од срца желимо да им се добрим врати, и да их драги Господ награди за ова дела.

Овим путем пружена је важна подршка раду и напредовању. Хвала!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *