Народне кухиње

„Од Срца До Срца“

Након што је италијанска организација под називом „Love Revolution” још једном изашла у сусрет народним кухињама на Косову и Метохији и пружила неопходну помоћ, почеле су да пристижу дивне вести да се добротвори оглашавају у жељи да директно помогну страдалне породице на Космету.

Поменута организација је онда отпочела хуманитарну акцију „Од Срца До Срца“ а први међу добротворима јавио се господин Фабио Падован (Fabio Padovan). Он је донацијом од 1000 еура помогао две породице, и то породицу Богдановић, и породицу Станојевић.

Богдановићи живе у селу Ливађе, отац Јовица и мајка Драгана са своја два сина Јорданом и Јованом покушавају да пронађу мало радости у суровој и тешкој свакодневници, тражећи начин да њихови малишани макар мало осете чари безбрижног одрастања. Породица Станојевић из Грачанице коју чине отац Живорад и мајка Славица, такође са синовима, Николом и Немањом, улажу пуно труда како их недаће не би савладале и како би њихова деца створила услове за свој будући пород. Обе породице су помогнуте куповином замрзивача и шпорета, што ће им омогућити да оброке својим најмилијима одлажу и припремају у нормалним условима.

У сарадњи са нашом организацијом, а посредством италијанске организације „Love Revolution”, доброчинитељ Фабио је успео да унесе радост у домове помогнутих породица и да им врати наду у боље сутра.

Овим путем желимо да се захвалимо пријатељима из Италије, како донатору Фабиу, тако и организацији „Love Revolution” јер се управо захваљујући једним добрим делом рађају и друга.

Нека Вас Господ награди!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *