Народне кухиње

Обезбеђена столарија за породицу Ђорђевић

Породица Ђорђевић из места Кормињане је једна од многих са јужне стране Ибра која је свој живот подредила суровој свакодневници. Како би своју кућу направили правим домом да њихова деца здравије и топлије одрастају у њему, била им је потребна помоћ. Као и много пута до сада, на тај апел, одазвала се хуманитарна организација „Срби за Србе“ из Београда.

Обезбеђена средства у висини од 685 евра била су довољна да се постави неопходна ПВЦ столарија на кући Ђорђевића. Колика је њихова, а и наша радост, сведоче осмеси приликом доношења донације.

У ово тешко време, када су се изродили нови страхови и стрепње, и када се народ свакодневно моли за здравље своје и својих ближњих, права је срећа што постоје овако добри људи, који поред свих искушења пронађу начин да пруже помоћ онде где је неопходна.

Овим путем упућујемо огромну захвалност Х.О. „Срби за Србе“, у име помогнуте породице, али и у име наше организације. Дивно је познавати овакве људе, а још дивније сарађивати са њима. Нека им се за добро добрим врати!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *