Народне кухиње

Наши пријатељи покренули акцију за Видовдан!

У сусрет прослави Видовдана наши драги пријатељи из организација: „Срби за Србе“, Фондација Делије, Meet the Serbs, No Kosovo in Unesco, Дигитална Србија, још једном показују велико срце које куца и за браћу и сестре на светој земљи, на Косову и Метохији.

Удруженим снагама упутили су позив да на дан прославе великог празника Видовдана, 28.06.2016 год. сви пошаљемо поруку братске љубави на хуманитарни број 1033, и да том љубављу обезбедимо оброк нашем народу са ових простора, корисницима народних кухиња.

Постојање свести о целокупној ситуацији на Косову и Метохији, која је и данас далеко од добре, само је једна од врлина која краси ове младе људе. Својом упорношћу, истрајношћу, и јакој посвећености циљу, велика су нам подршка у дугогодишњем раду наше организације, где се заједно боримо да српство остане и опстане на свом вековном огњишту.

Наш рад већ годинама помажу многе институције и појединци, као и наша држава Србија, уз чију подршку ми и даље трајемо. Овим путем још једном позивамо све да отворе своја срца, и да на Видовдан пошаљу поруку на хуманитарни број 1033, и да заједно покажемо да борба за нашу земљу не престаје! Велико и срдачно хвала поменутим организацијама на упућеном позиву!

narodne_kuhinje_na_kim_teren_2016_1

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *