Народне кухиње

Млекара Шабац и Х.О. „Сви за Космет“ заједно за Народне кухиње на КиМ

Сарадања која је остварна између Млекаре Шабац и Хуманитарне организације „Сви за Космет“ уродила је плодом и резултирала достављањем 3000 литара млека за Народне кухиње на Косову и Метохији.

Поменута количина садржи и 500 литара чоколадног млека, које ће наравно бити одвојено за најмлађе кориснике кухиња. 

Ова вест је право освежење у овим суморним данима, и уводи нас у један надамо се леп период који је пред нама. Тешка светска криза погодила је многе земље, ни наша није била поштеђена, па нас изричито радује што се добри људи врло радо и активно одазивају да у складу са својим могућностима упуте одређену помоћ.

Ова врста акције и хуманости на делу заслужује све похвале и велику захвалност са наше стране, којима ова помоћ у раду представља прекретницу и покретач да све што чинимо обављамо још боље и преданије, иако је ово посао који заиста изискује пуно ангажовања и пожртвованости.

Међутим, како нам наши добричинитељи излазе у сурет и несебично пружају помоћ, нама олакшавају и помажу нам да у овоме истрајемо.

Велика је наша захвалност коју овим путем желимо исказати добротворима. Хвала Вам што увек мислите на нас и што нам руку пријатељства пружите онда када је посебно требамо.

Добри људи, наставите са успешним радом као и до сада, и нека Вам се за свако добро дело, добрим врати!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *