Народне кухиње

Млекара Шабац донирала 2400 литара млека Епархији рашко призренској након апела за помоћ

Млекара Шабац одазвала се апелу Епархије рашко призренске након кризне ситуације на северу Косова и Метохије и упутила донацију од 2400 литара млека.

Затварање продавница и празни рафтови унели су велики немир међу становницима севера Косова и Метохије, након чега је Епархија рашко призренска упутила хитан апел за помоћ, како би се становништво снабдело основним животним намирницама.

Предходних дана на одређеним пунктовима, свештеници су вршили расподелу намирница које су допремљене из централног магацина народних кухиња и тиме, пре свега помогли социјално угроженим породицама. Наредних дана ће се вршити и подела млека Млекаре Шабац. Ситуација на северу Косова и Метохије је тренутна стабилна, али неизвесна.

Најискреније се захваљујемо Млекари Шабац која се одазвала нашем апелу и прикључила се нашој борби против глади у којој ћемо надамо се, истрајати и опстати. Искрено се надамо да ће ова донација подстаћи и друге велике фирме да се прикључе овој акцији и помогну свој народ на простору Косова и Метохије који изнова пролази кроз нова искушења.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *