Народне кухиње

Мир Божији, Христос се роди! Ваистину се роди!

Осамнаесту годину за редом у народним кухињама на Косову и Метохији се свечано обележава Рођење Христово и прославља Божић.

За време празника и у кухињама влада празнично расположење,  трудимо да припремимо богатији и свечанији ручак после вишенедељног поста и помогнемо нашим корисницима да у миру и спокоју, са својим најмилијима  прославе Божић.

У свим народним кухињама куван је гулаш са свињким месом, а поред ручка, за најмлађе смо припремили пакетиће, који су, као и обично, изазвали посебну радост и одушевљење малишана.

Свињско месо обезбеђено је донацијом коју смо примили преко дописништва Франкфуртских Вести од г-ђе Стане Јовановић из Минхена, која се максимално залаже за прикупљање новчаних средстава за помоћ народним кухињама на Косову и Метохији.

Не постоје речи којима можемо исказати захвалност за све наше донаторе који нам помажу преко дописништва Франкфуртских Вести и других, појединаца и фирми, који показују велико саосећање и солидарност за наш народ и спремни су, колико год и сами имали, да одвоје и поделе са напаћеним народом на Косову и Метохији.

Драги наши, нек Господ награди Ваш труд и дарује Вас најлепшим даровима!

Христос се роди ! Ваистину се роди !

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *