Народне кухиње

Крсна слава ДО „Мајка девет Југовића“ обележена у кругу радника

Добротворна организација ЕУО Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“ је дана 21.09.2020. обележила крсну славу организације, Малу Госпојину, и то у кругу радника односно чланова.

Настала ситуација није омогућила свечани долазак званица, пријатеља, донатора, дародавца, који су протеклих година заједно са свима прослављали славу у Грачаници и истој се срдачно радовали.

Иако нису били присутни, сви они су били у мислима и молитвама, па су радо помињани у присећању заједничких подухвата.

Скромно, у кругу породице са посла, радници су се окупили да уз славску трпезу наздраве за боље будуће дане, за савладавање свих искушења и проблема који вребају и за слогу и заједништво да победи ову сиву маглу.

Уз осмех и пријатно дружење испоштован је и овај дан, веома важан за организацију, јер не прославља само крсну славу већ и сваку победу за останак и опстанак на вековној земљи.

Неизмерно захвални свим пријатељима и дародавцима који успех организације чине још већим, и радосни на реализацији многих заједничких успеха.

Миран и тих дан, а дан светиње Мале Госпојине, завршен је у благостању, па су сви чланови организације отишли кућама са пуно дивних утисака, радујући се наредној години да у здрављу и у много већем броју прослави овај дан.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *