Народне кухиње

Концерт ” И песмом за Косово и Метохију” одржан пред препуном Комбанк двораном

Синоћ је пред препуном  Комбанк Двораном одржан хуманитарни концерт ” И песмом за Косово и Метохију” у организацији Дома културе Грачаница и Удружења естрадних уметника Косова и Метохије,  под покровитељством Комбанк Дворанe и уз подршку РТС-а.

Трочасовни концерт био је испуњен причама, песмама и играма са Косова и Метохије што је изазвало лавину емоција код присутне публике. Већи део присутних чинили су људи који су за време ратног и послератног периода напустили своја огњишта за које је овај догађај био посебно емотиван. Сусрет старих пријатеља- познаника после две деценије на многе је оставио неизбрисив траг.

Многобројни учесници подсетили су нас на косовско-метохијске корене, које готово сви имамо и Богу хвала, не заборављамо.

Хуманитарни концерт “И песмом  за Косово и Метохију” још једном је потврдио огромну, неизмерну љубав, повезаност и значај Косова и Метохије у животу свих нас.

Срдачно се захваљујемо организаторима и свим присутнима, који су куповином улазница помогли рад народних кухиња на Косову и Метохији.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *