Народне кухиње

Х.О. “Сви за Космет” из Београда и организација „Млади за Космет“ из Подгорице свим срцем уз породицу Ђокић

Захваљујући заједничко спроведеној акцији прикупљања помоћи за породицу Ђокић из села Гризиме са Косова и Метохије, хуманитарна организација “Сви за Космет” из Београда и организација „Млади за Космет“ из Подгорице, успели су да обрадују поменуту породицу и унесу радост у њихов дом.

Прикупљена новчана средства омогућила су куповину покућства за Ђокиће, удобне кревете и ормаре о чему су најмлађи чланови дуго сањарили, као и куповина неопходне машине за прање веша.

Породица Ђокић је само једна у низу бројних породица који покушавају да се издигну из тешке ситуације која влада на Косову и Метохији већ двадесет година. Сиромаштво и глад и даље владају овим просторима и нагризају већину српских домова јужно од реке Ибар. Међутим, драги доброчинитељи, пружили су руку наде, утехе и љубави, да свој народ помогну и ојачају њихову веру да на вековном огњишту остану.

Својом великодушношћу и саосећањем, ови драги људи су успели да озаре лица многих породица са ових простора, међу којима су се сада нашли и Ђокићи. Ми се у име наше организације и у име помогнуте породице срдачно захваљујемо и благодаримо на свему!

Подели на мрежама

One Comment

  1. Pingback/Trackback
    November 18, 2019 at 6:06 pm

    ХО Сви за Космет из Београда и организација Млади за Космет из Подгорице свим срцем уз породицу Ђокић - СЗКИзвештаји

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *