Народне кухиње

Клина – подела помоћи корисницима Народних кухиња

Наша добротворна организација је посао на терену практично удвостручила услед ове актуелне ситуације. Нашим корисницима је неопходна наша помоћ како би имали основно у овим кризним данима. Поред свог редовног оброка који узимају у кухињама и на пунктовима где се храна дели, добили су и помоћ у намирницама које ће им користити за неки наредни период. Нашим корисницима у Општини Клина, која је у тоталној изолацији, због регистрованих случаја оболелих од вируса, посебно је потребна помоћ.

Зато смо јако радосни што смо пакете припремљене помоћи успели да поделимо и на овом делу свете земље.

Свакодневним обиласком терена, трудимо се да забележимо свако место где наш народ живи а који нема коме да се пожали, често су то и јако удаљена и забачена села. Ипак, уз Божију помоћ, за сада успевамо. Обилазимо наше људе широм Косова и Метохије, па смо тако стигли и до Доње Гуштерице, где смо помоћ упутили и породици Стојановић, још једна у низу социјално угрожених породица, а такође и породици Марковић из Бадовца.

Наставићемо са радом, који се увећао, а услови за рад тотално умањили. Ипак, и поред бројних искушења не престајемо са нашом мисијом. Борбу настављамо, суочени са разним проблемима, не предајемо се, јер знамо да нисмо сами.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *