Народне кухиње

Канцеларија за КиМ – важна помоћ Народним кухињама

Канцеларија за Косово и Метохију, и ове године, донела је Решење за пренос новчаних средстава у висини од 21.441.000,00 динара на име финансирања годишњег Програма рада Добротворне организације ЕУО-а Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“, као помоћ у трошковима рада Народних кухиња на овим просторима.

Важност и битност ове помоћи је велика. Да није ње, као и свих речи подршке и мотивације које добијамо од Канцеларије за КиМ, ми данас не бисмо са поносом истицали сва достигнућа у раду.

Посао је напредовао, али су се и потребе увећале. Нажалост, јасна слика је пред нама да је много оних који моле за помоћ, исцрпљени и уморни од таквог живота, погну главу и покуцају на врата. Наша је дужност да свом народу помогнемо, да га усправимо на ноге и омогућимо пристојан живот. Народ који није одустао од својих домова, и поред бројних проблема, заслужује нашу подршку.

Држава је стала иза нас. Подржава нас у раду и помаже. Заједно се боримо против заборава, остављања и небриге, а то чинимо пажњом, саосећањем и разумевањем.

Ово је прилика да упутимо најсрдачније хвала, свима који свој посао обављају беспрекорно, а посебно господину Марку Ђурићу који је увек спреман за разговор са нама у решавању многих дилема. То што сте уз нас говори о једној важној подршци која нас инспирише да свој посао обављамо предано, одговорно и посвећено.

Уз Божију помоћ, борићемо се и даље и заједно бележити успехе. Хвала!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *