Народне кухиње

„Кад у ДИС-у купујеш свом народу помажеш!“

Тродневна акција која је трајала од 26 до 28.06. спроведена од стране ДИС Компаније, представља велику Видовданску акцију која је носила слоган „Кад у ДИС-у купујеш свом народу помажеш“, а осмишљена је да се пред велики православни празник Видовдан прикупе одређена средства која ће бити намењена за помоћ Народним кухињама на Косову и Метохији.

По самом завршетку акције, са великом радошћу можемо истаћи велику успешност ове акције у којој је прикупљено 468.880,00 динара.

Домаћи трговински ланац ДИС је од сваког рачуна у поменутом тродневном периоду одвојио по 5 динара и крајњи исход је резултирао правим успехом.

Епархија рашко-призренска са својом Добротворном организацијом „Мајка девет Југовића“ већ двадесет година ради на истом задатку, да прехрани и подигне на ноге социјално угрожени српски живаљ у јужној покрајини. Да их тиме охрабри и мотивише, да наставимо заједничку борбу за вековно огњиште и  дедовину.

И све то би узалудно било, да није дивних људи, који нас акцијама попут ове, и бројним другим добрим делима, охрабре и подстакну на још упорнији и истрајнији рад.

Срећни смо што се међу нашим донаторима сада налази Компанија ДИС, чија идеја о спровођењу Видовданске акције не само да је завршила великим успехом већ је у овим тешким данима прави празнични благослов.

Када би постојале друге речи осим речи захвалности, ми бисмо их искористили у тексту, али нам преостаје да срдачно упутимо велико хвала донаторима, на пруженој помоћи, подршци и радости, јер ће ова донација бити важна карика да кухиње наставе са неометаним радом.

Уз жеље да наставе са успешним пословањем, као и до сада, нашим донаторима желимо свако добро на свим пољима.

Срећан Видовдан!!!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *