Народне кухиње

Када је најтеже, они су ту! – Х.О. „Срби за Србе“

Са изузетном радошћу и задовољством објављујемо овај текст у коме истичемо помоћ братске хуманитарне организације „Срби за Србе“ која је срдачно упутила помоћ од 2.941.680,00 динара, несебично упућених за набавку материјала, покућства, столарије, краве, надокнаду радова и осталог за потребе социјално угрожених породица са Косова и Метохије.

Стоички и храбро, братска организација стоји годинама уз нас, пружајући ослонац многобројним породицама и појединцима на далекој светој земљи, наравно, не изостављајући ни саме Народне кухиње. Водећи се разумевањем, саосећањем и великом љубављу према свом народу, помоћ су небројано пута допремили до наше јужне покрајине.

Помогнуте породице срећу нису криле, па тако ни ми, јер сваки њихов осмех и топли поглед који одише спокојством након пружене помоћи вреди сваког труда и напора.

Х.О. „Срби за Србе“ одише спремношћу да увек помогне и подржи  све оне којима је помоћ преко потребна, данас се то ретко среће, а самим тим што је ретко онда је и непроцењиво. Хвала им што доброту и људскост негују и хране, и што је увек када је потребно истакну.

Толико пута су нас изложили срећним тренуцима, да верујемо у недостатак речи које бисмо упутили у знак захвалности.

Остајемо неизмерно захвални и благодарни, и то говоримо у име наше организације и у име свих помогнутих породица са ове намучене и напаћене земље. Пуно успеха и достигнућа у даљем раду желимо нашим добротворима и срдачно их поздрављамо.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *