Народне кухиње

Институт за ратарство и повртарство „НС семе“ Нови Сад традиционално уз народне кухиње на КиМ

Као и ранијих година и ове смо са радошћу дочекали подршку и помоћ која нам је пристигла од стране Института за ратарство и повртарство „НС семе“ из Новог Сада. Донацијом семенске робе, и то: пшенице, сточног грашка и овса,обогатили су још једном наше пољопривредно газдинство.

Један од водећих и важних пројеката за самоодрживост народних кухиња јесте управо Пољопривредно газдинство, које нам рађа разноврсно поврће и њиме допуњавамо магацине кухиња. Од стране „НС семе“-на већ дуго времена добијамо само најбоље и најквалитетније, па нас убирање дивних плодова не чуди. Годинама прате наш рад и развој, и увек су ту спремни да нам укажу поверење и пошаљу подршку када код то могућности дозвољавају. Са самим напретком пољопривреде, напредује и наш рад а кухиње бивају боље снабдевене, и што је најважније тиме обезбећујемо редовне оброке за кориснике.

Ово је свакако прилика да се нашим драгим донаторима, а пре свега пријатељима и дивним људима, захвалимо на свему што чине свих ових година, и што својом љубављу и бригом не дозвољавају да се рад кухиња пољуља.

Добротворна организација Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“ остаје срдачно захвална на дугогодишњој и уносној сарадњи.

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *