Народне кухиње

Изградња куће за породицу Тасић – Горње Мочаре на КиМ

Златни подвиг златних људи улепшао је летњи период на Косову и Метохији. Великим ангажовањем Хуманитарне организације „Срби за Србе“, затим господина Марка Кешеља и свих добрих људи који су подржали ову акцију, суботње јутро је било једно од лепших за породицу Тасић из села Горње Мочаре на КиМ.

Свештенство, уз присуство чланова ХО „Срби за Србе“, Марка Кешеља и породице Тасић, извршило је освећење земљишта на коме ће се градити нова кућа за ову страдалну породицу.

Тасићи су још једна породица у низу, са Косова и Метохије, која ће имати прилику да свој живот настави у бољим условима и сигурнијем дому. Хладне дане који предстоје, надамо се да ће проводити на свом топлом огњишту.

Велико и неизмерно хвала дугујемо овим добрим људима. Свакодневно, са пуно енергије, прикупљају податке о бројним породицама којима је преко потребна помоћ, неуморно раде на томе да свима пруже руку подршке, колико то могућности дозвољавају. Нама не преостаје ништа друго осим да овим путем изразимо велико поштовање и захвалност свим учесницима у овој хуманој акцији. 

Бити мали део свега овога, велика је част за нашу организацију. Па се у име породице Тасић и свих нас срдачно захваљујемо. Хуманост још једном побеђује. Хуманост је супермоћ.

Подели на мрежама

One Comment

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *