Народне кухиње

За наду, за останак, за даљу борбу!

Још једном је хуманитарна организација „Сви за Космет“ из Београда показала колико далеко могу да одјекну добра дела. Протекли период забележила је још једна дивна вест у којој је поменута организација помогла шест социјално угрожених породица са Косова и Метохије. Помоћ је стигла у куповини коза и оваца, али и беле технике. Помогнуте породице су: породица Стевић и Стојановић из села Грнчар; помоћ добиле у куповини коза, породица Насковић из Рајановца; такође куповина коза, Денић из Понеша помогнути куповином оваца, Вујовић из Гуштерице је помогнута у куповини шпорета и замрзивача, као и породица Ристић из села Извор, којој је обезбеђена куповина сточне хране.

Како описати велику радост након пристизања ове помоћи. Не само да су обрадоване ове бројне породице, већ и читава наша организација која дуго и успешно сарађује са пријатељима из Београда. Али свака нова помоћ нама је велика нада у боље дане за које се заједно са добротворима боримо. Да наша деца и сав српски живаљ који остаје на свом огњишту буде збринут уз могућност да се једнога дана сами старају о свом породу и породицама.

Овим дивним људима остаје да им уз осмех упутимо велику захвалност на свему што чине, на овом срдачном саосећању из којег се добро рађа. Хвала Вам!

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *