Народне кухиње

За бољи живот и јачу наду

Француска хуманитарна организација „Солидарност за Косово“ на чијем челу је велики хуманиста и човекољубац, господин Арно Гујон, широкогрудо је помогла страдалнике са простора свете земље Косова и Метохије и то у набавци и куповини стоке као подршка њиховим домаћинствима. Помогнуто је чак 13 породица и према потребама је обезбеђена набавка коза, оваца и краве.

Међу обрадованим породицама нашле су се: породица Стојковић из места Чуљковци, Стевић из села Батусе, Симић из Угљара, Фићовић из Рудара, Зубић из Понеша, Митровић из Малог Ропотова, Насковић из места Рајановце, Ђорђевић из села Горње Мочаре, Грбић из Доње Гуштерице, Басарић из Севца, две породице Спасић из села Јањине Воде, и породица Ивковић из Страже.

Заједно смо створили прилику да прави домаћини добију по козу, овцу или краву, и да тако својим најмлађима обезбеде домаћу храну, да расту здраво и стасају у добре људе. Исто тако, ове породице биће у прилици да узгајају своју стоку и доносе својим домовима приходе и приносе. Иако суочени са бројним проблемима, ови људи препознају значај ове донације и уз ову подршку наставиће даље ојачане вере и не пољуљане наде.

Из дубине срца ми још једном казујемо велико Хвала! Захвални смо за све ове године у којима су нас наши драги донатори изложили дивним емоцијама. Увек присутни са много разумевања за наш рад и свако подмукло искушење, храбре нас и снаже својом подршком која не јењава ни након свих ових година.

Поносни на бројна остварења, која смо заједничким делањем остварили, благодаримо на указаној љубави и поштовању, па се драгом Господу свим срцем молимо да им доброга донесе.

У име свих помогнутих породица и наше целокупне организације још једном велико – Хвала!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *