Народне кухиње

Заједно смо јачи

Хуманитарни омладински клуб „Млади за Космет“ из Подгорице у сарадњи са музичком групом Београдски синдикат, из Београда, у тромесечној акцији продаје мајица са мотивом „Догодине у Призрену“ успели су да прикупе новчани износ од 3.600,00 евра, и да сав тај приход преусмере за помоћ социјално угроженим породицама са Косова и Метохије.

Помоћ породицама додељена је 18. јануара, када су ови дивни млади људи посетили свету земљу и уручили помоћ. Породице које су овом приликом помогнуте јесу: Лукићи из места Броћанац, Симићи из Кусца, Сентићи из Броћанца; ове три породице су помогнуте у куповини беле технике и покућства, док су породице: Савић из Зебинца, Виријевић, Велић и Велић из Новог Бадовца, добили помоћ у виду једнократне новчане помоћи.

Како да опишемо ово дивно дело?! Сматрамо да је мало тих речи које би пренеле сву љубав и саосећање коју добротвори свим срцем преносе на наш страдални народ. Увек су ту да нас подрже, упуте речи подршке и охрабрења, и да нас увек изнова изненаде добрим делима. Данас, када су тешки дани за све нас, и када нас тек чекају искушења, показати сложност и јединство прави је благослов за ове тешке дане. Хвала Вам, драги доброчинитељи, што несебично делите ове радосне тренутке како онима којима је помоћ неопходна тако и нама којима пружате прилику да будемо сведоци те среће.

Господ види и зна, и наградиће када за то буде био прави тренутак. Хвала Вам!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *