Народне кухиње

Заштитне маске за раднике и кориснике Народних кухиња на КиМ

Захваљујући пријатељској хуманитарној организацији „Срби за Србе“, који брину о свима нама и много пре него да зађемо у ову критичну и тешку ситуацију по све нас, добили смо одређену количину заштитних маски, како за раднике у Народним кухињама, тако и за њене кориснике.

Од данас је званично почела подела заштитних маски, и то ћемо чинити приликом дистрибуирања хране или доласком самих корисника по свој оброк у кухињу.

Наша драга браћа, апсолутно схватају како је јако тешко наставити са радом у овим новим условима, а пре свега битна је безбедност и запослених и корисника, па се трудимо да поштујемо донете мере заштите, и хвала нашим саборцима што нам у томе помажу.

Трудићемо се да заштитимо све, а то подразумева да прихватимо нашу одговорност, и да се у складу са тим понашамо. Ово је борба целог човечанства, зато само заједно можемо из овога изаћи као победници.

Хвала свим члановима хуманитарне организације „Срби за Србе“, што без икакавих сумњи и поговора своју руку помоћи несебично шаљу на Косово и Метохију.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *