Народне кухиње

Допремљена помоћ одељењима за педијатрију и породилишта на КиМ

У оквиру успешно спроведене акције пружања помоћи за север Космета, допремљена је и помоћ у млеку, којег је обезбедила Млекара Шабац, затим потребштине за бебе попут памперса и кашица обезбеђена су уз помоћ хуманитарне организације „Сви за Космет“, док је бебилак допремила организација „Стара Рашка“. Сва ова помоћ расподељена је одељењима за педијатрију и породилишта и то у Косовској Митровици, Пасјану и Грачаници.

Не можемо описати колико је велики значај који са собом дониси ова донација. Пре свега болнице ће имати увек потребне залихе горе наведеног, а наш народ са ових простора добија велику подршку од добрих људи који нас не препуштају забораву. Добротвори који су узели учешће у овој акцији су озбиљне организације и фирме које поред своје професионалности имају да понуде и много више, а то је љубав, саосећање, и подршку свом народу који на овим просторима води тешку битку за останак на вековном огњишту.

Овим путем желимо да искажемо велику захвалност у име наше организације, али и у име свих оних којима је ова помоћ доказ да нису заборављени, да добри људи своју доброту не крију, већ је несебично деле и помажу оне који од те помоћи зависе. Драги доброчинитељи, нека Вас Господ добрим награди.

Подели на мрежама

One Comment

  1. Pingback/Trackback
    October 7, 2019 at 2:06 pm

    Допремљена помоћ одељенима за педијатрију и породилишта - СЗКИзвештаји

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *