Народне кухиње

ДОО Агроунија подржала рад народних кухиња на КиМ

Рад народних кухиња на простору Косова и Метохије подржала је компанија ДОО Агроунија из Инђије и то донацијом од 1400кг јабука и 250 литара сока од јабуке. Подршка коју су нам упутили је од великог значаја, посебно у овом зимском периоду када залихе свих намирница опадају. Указали су нам поверење и саосећање за свој народ јужно од реке Ибар.

Народне кухиње на Космету раде већ пуних деветнаест година, и свакога дана се изнова боре са бројним проблемима који ометају рад. Сада, када се зимски дани приближавају великим кораком, знамо да следи најтежи период у години, када је и хране и донација све мање. Зато је свака помоћ која пристигне ових дана од велике важности како наш народ не би клонуо и како би рад био неометан.

Овим путем исказујемо велику захвалност нашим донаторима, са којима смо имали дивну сарадњу, и чија помоћ и подршка ће бити важан подстрек свима нама да наставимо даље са борбом за наше вековно огњиште. Хвала Вам добри људи што нас не препуштате забораву и што нам дајете снаге да истрајемо у свом раду и циљевима, нека Вам се добрим врати!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *