Народне кухиње

Донација 20т вештачког ђубрива за ДО „Мајка девет Југовића“ обезбеђена од стране Еликсир Фондације и фирме Еликсир Зорка из Шапца

Донацију у виду 20т вештачког ђубрива, и то 10 тона вештачког ђубрива NPK 6:24:12, као и 10 тона вештачког ђубрива AmoSulfan, обезбедила је фирма Еликсир Зорка – Минерална ђубрива ДОО Шабац, и то посредством Еликсир Фондације такође из Шапца за неометани пољопривредни рад у оквиру Епархијске Добротворне организације „Мајка девет Југовића“ на Косову и Метохији.

Пољопривредни рад јако је битан за самоодрживост Народних кухиња на КиМ, јер управо тај пројекат остварен у оквиру пољопривреде један је од водећих у раду организације. Јако је битно да земљу коју обрађујемо хранимо и негујемо квалитетном исхраном а то је добро ђубриво које смо и раније као срдачну донацију добијали од Еликсира, и тако је било и овога пута.

Захваљујући изузетној спремности и разумевању за целокупну ситуацију, не само да смо добили неопходну помоћ у донирању ђубрива, већ је она допремљена без икаквих проблема и поред овог глобалног искушења у којем се читав свет нашао.

Ова потребна и неопходна помоћ од круцијалног је значаја како бисмо несметано наставили рад на пољопривреди. Помоћ је стигла у право време да можемо искористити и одговарајуће временске услове за рад на земљи.

Не можемо описати колико смо радосни и колико нам ова помоћ и подршка значе. Захвални смо свима који су учествовали у организовању и допремању помоћи, јер је то учињено на строго професионални начин, и у правом тренутку. Захвално смо првенствено на позитивном одговору да нам обезбеде ову помоћ, а каснија сарадња је била на изузетном нивоу. Свим добрим људима који су утицали да ова помоћ доспе на намењену адресу, желимо свако добро и пуно успеха у даљем раду. Добро дело и хуманост Господ увек награди. Нашим доброчинитељима поменутих фирми шаљемо срдачне поздраве са Косова и Метохије.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *