Народне кухиње

Делије Север за нов дом и нови живот породице Томовић из Доњег Крњина на КиМ

Фондација Делије је вишегодишњи доброчинитељ са којим већ годинама остварујемо бројне успехе и добре резултате. Они не препуштају забораву Народне кухиње нити њихове кориснике, социјално угрожену браћу и сестре са ових простора.

Једна лепа вест је обележила протекли период, а то је великодушна помоћ поменуте фондације која се огледа у донацији новчаних средстава за изградњу куће и њено опремање за породицу Томовић из села Доњи Крњин на Косову и Метохији.

Живећи у трошној кући која прети да се уруши, самохрана мајка са троје деце својим оцем и тетком живи у страху и неизвесности, немајући основних услова за живот и одгајајући своје малишане брижно и бојажљиво. Када је ова вест доспела до наших драгих пријатеља и доброчинитеља из Фондације Делије, одмах се покренула акција прикупљања новчаних средстава и у периоду иза нас предано се радило на изградњи новог дома за Томовиће.

Колика је њихова радост не можемо ни описати, а такође је немогуће изразити ни радост наше организације која је још једном била у прилици да посведочи усправљању још једне сироте породице. Акције попут ове нас инспиришу да наставимо даље и да у овој борби трајемо одлучно и снажно.

Све то не би ни било могуће без ових добрих људи, уз чију смо помоћ забележили још једну значајну битку, ово је победа над сиромаштвом и глађу. И зато велико хвала свим добрим људима који су имали удела у спровођењу ове акције и њене успешности. Драги Господ нека им пружи благослов и избави из сваког искушења. Још једна прича где је слога показала своју јачину.

У име наше организације, а посебно у име породице Томовић, срдачно се захваљујемо на овој несебичној помоћи.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *